tirsdag 3. februar 2009

Åpen Skole på DTK i helgen!


Velkommen til vernissage fredag 6. februar kl 18, meldes det fra Det tverrfaglige Kunstinstitutt på Haslum. Kirkeveien 71b, bak 'On the run' -stasjonen!

mandag 2. februar 2009

Julesalgsutstilling i Wøyen Mølle i Bærum

Første adventshelgen 2008 arrangerte vi en julesalgsutstilling i Wøyen Mølle på Vøyen i Bærum. Invitert til å delta var alle nåværende og tidligere elever fra Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum, og vi var over 30 deltagende i et stort lokale, bestående av mange små (utfordrende!) rom. Mye besøk og fine tilbakemeldinger gjør nok at vi gjentar denne aktiviteten i 2009 også!

Flower Power in Denmark




I oktober 2008 stilte jeg ut bildene mine sammen med den danske kunstneren og politikeren, Isabella Meyer. I Cafe M, i gågaten i Hørsholm, like nord for København, fyllte vi hvert vårt lokale med våre fargesterke bilder. Fellesnevneren var at begge bruker sterke farger og maler relativt figurativt. Jeg kalte min del 'Flower Power' .På vernissagen kom en hel masse mennesker - de aller fleste var venner og kjente av Isabella, men noen fra min familie hadde også tatt turen. Min far var der fra Bergen, og han hjalp meg å montere. Det var utrolig moro å bruke et helt stort rom til bare mine bilder. Noen eksempler: